marți, 22 mai 2018

Planificarea presei și consumul de hârtie & Calitatea imprimării


Printre răspunsurile la cel mai recent raport de vârstă de referință privind tipărirea pe o producție, 83% au tipărit cataloagele utilizând litografie offset; 10% utilizează imprimarea prin rotogravură și 6% utilizează standul. Să ne uităm la modul în care cele două metode de tipărire se află pe mai multe fronturi.
Planificarea presei și consumul de hârtie
În imprimarea offset, placa nu vine în contact cu hârtia. În schimb, acesta transferă imaginea pe un blaker de cauciuc intermediar, care contavează hârtia și imprimă imaginea. Compensarea imaginii pe negru permite transferul mai complet al cernelei pe suprafața de hârtie aspră.
Înălțimea paginii este determinată de tăierea fixă sau de circumferința cilindrului de presare. O presă offset de la cele două pagini înălțime de patru pagini lățime pentru presă M1000 și două pagini înalte cu șase pagini lățime pentru o presă M3000.
Calitatea imprimării
Culoarea de gravură este, în general, mai adâncă și mai bogată decât cea compensată, parțial pentru că puteți aplica mai multă cerneală într-o zonă decât cu o compensare. Dar gravura nu poate imprima sub un punct de 2%, deoarece tricoturile sunt prea mici pentru a ține și transfera în mod consecvent legătura.
Unul dezavantaj pentru imprimarea gravurei este reproducerea lucrărilor cu linie fină sau litere mici. Forma de diamant a punctelor de gravare nu se ocupă cu litere mici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ziua 1

In prima zii am dezmembrat si am carat niste calculatoare pentru a fii mai usor de dezmembrat, dupa care am mancat si m am jucat Min...