marți, 29 mai 2018

De ce sa imprimam in mai multe culori?

Dacă una sau mai multe culori de cerneală lipsesc din paginile imprimate de aparatul dvs. (de exemplu, faxuri, copii şi/sau documente imprimate de pe PC etc.), duzele din capul de imprimare pot fi colmatate sau cartuşul de cerneală în cauză este instalat incorect. Verificarea corectitudinii instalării cartuşelor de cerneală şi/sau curăţarea capului de imprimare pot rezolva problema.


 
Pentru a verifica instalarea corectă a cartuşelor de cerneală, urmaţi paşii prezentaţi mai jos:
  1. Deschideţi capacul scanerului prin ridicare din partea dreaptă până când anclanşează în siguranţă în poziţia deschisă.

  2. Scoateţi cartuşul de cerneală care nu imprimă prin tragere de cârligul alb din plastic (anclanşat peste muchia cartuşului de imprimare) către dvs., după care scoateţi cartuşul prin ridicare.

  3. Reintroduceţi cartuşul de cerneală. Apăsaţi FERM în jos pe partea superioară a cartuşului, până când acesta este bine fixat în poziţie. Împingeţi cârligul alb din plastic către cartuş, pentru a verifica dacă este bine fixat peste marginea superioară a cartuşului.

  4. Ridicaţi capacul scanerului pentru a elibera blocajul şi împingeţi uşor suportul capacului scanerului în jos pentru a închide capacul.

  5. Aparatul fax trebuie să lanseze curăţarea automat, iar ecranul LCD să afişeze alternativ mesajele „CURATARE” şi „ASTEPTATI”. Când aparatul fax finalizează ciclul de curăţare, ecranul LCD afişează data şi ora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ziua 1

In prima zii am dezmembrat si am carat niste calculatoare pentru a fii mai usor de dezmembrat, dupa care am mancat si m am jucat Min...