luni, 11 iunie 2018

Escape Plan

Ray Breslin sa retras în funcția de procuror, în prezent coproprietar al companiei Breslin-Clark din Los Angeles, specializată în testarea securității penitenciarelor. Din cauza profesiei lui Breslin, el se ocupă cu intrarea în aceste închisori, observând structura lor structurală și obiceiurile tutorelui și exploatând descoperirea unor neajunsuri, scapă fără preaviz. Scopul său este de a se asigura că infractorii din penitenciare rămân acolo. Într-o zi, impreuna cu partenerul de afaceri, Lester Clark primi un comision de cinci milioane de dolari un agent CIA, Jessica Miller, ale căror minți Breslin trebuie să testeze o închisoare de maximă securitate. Breslin acceptă oferta, și a înregistrat o identitate terorist spaniol Portos însuși răpit de la New Orleans numit, dar planul merge intr-o parte: răpitorii Breslin eliminate din corpul uman a cip traductor și bedrogozzák pus în fața lui.


Breslin petrece într-un complex plin de sticlă. El se întâlnește, de asemenea, cu Emil Rottmayer, care este de asemenea condamnat pentru o luptă pentru a se închide într-o încuietoare privată. În celulă - iluminată de lămpi de mare putere pentru a confunda și deshidratează prizonierii - Breslin descoperă că podeaua este din aluminiu, dar niturile de fixare sunt din oțel. Rottmayer primește o foaie de metal din biroul directorului închisorii, Willard Hobbes, înainte ca un condamnat arab, cu Javad, toți să fie dați înapoi în încuietori private. Cu placa de metal, Breslin încălzește niturile și apoi le îndepărtează, dezvăluind un pasaj sub capac. La suprafață, el descoperă că închisoarea este într-adevăr într-o navă de marfă pe oceanul deschis, așa că planul simplu de evacuare este nerealist. Breslin și Rottmayer începe să studieze rutina de zi cu zi a polițiștilor, se pare că în timp ce Breslin spune Rottmayert și transmite informația cu directorul de Rottmayer sef, Victor Mannheimről. Între timp, personalul Breslin, Abigail Ross și Hush începe să suspecteze atunci când un cec de plată a fost primit Breslin de lucru curent deține banca. Rupând documente secrete, își dau seama că haina Tombstone este în proprietate privată, iar Clark, afiliatul Breslin, a primit o sumă anuală de plată de 5 milioane de dolari pentru a menține Breslin în spatele grilajelor.
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ziua 1

In prima zii am dezmembrat si am carat niste calculatoare pentru a fii mai usor de dezmembrat, dupa care am mancat si m am jucat Min...